PR0 Nagy Magyarorszag Park 8

Nagy-Magyarország Park

Talán sosem volt annyira fontos a széttagolt magyar nemzet számára az összetartozás, mint napjainkban. Ennek fenntartását és folyamatos erősítését tűzte zászlójára a Nagy-Magyarország Park, hiszen a szülőföld ismerete és megbecsülése, a közösségi hagyományok tisztelete és megújítása mindannyiunk érdeke.

2020-ban volt 100 éve, hogy a rajzolt határok ugyan látszólag elválasztanak minket, de mind jól tudjuk, hogy ez csak térképeken létezik. Mi magyarok barátként, testvérként gondolunk egymásra, hiába éljük napjainkat más-más ország földjén.

A Nagy-Magyarország Park nemcsak nemzeti célkitűzésével, hanem infrastruktúrájával is megfelelő helyszínt biztosít az Összetartozás Népfőiskolának.

Az Erdély Vadászkastély épületében szálláshelyek, házimozi rendszerrel ellátott, korszerű konferenciaterem, étterem, kávézó, várja a vendégeket.

A szabadidőpark területén 4 önálló vendégház a közeli Hétházpusztán pedig további 2 vadászház összesen 52 vendég fogadására alkalmas.

A park területén működő Kárpátia Étterem és Kávézó, valamint a Nemfelejtünk Büfé nevű erdei falatozó színvonalas vendéglátást biztosít.

A park meghatározó épülete a 450 négyzetméteres, üvegfalú Hungária rendezvény pavilon, amely 120 fő befogadására alkalmas és helyszínt biztosít különféle színvonalas rendezvényeknek.

A park rengeteg lehetőséget kínál az aktív pihenésre, kikapcsolódásra, szórakozásra: muzeológus vezetésével látogatható a Trianon Múzeum időszaki kiállítása, gyalogos, kerékpáros és terepjárós túrák a Burok-völgy csodálatos természeti környezetében, szabadtéri dézsafürdő és szauna, bográcsfőzési és szalonnasütési lehetőség teszi feledhetetlenné a Nagy-Magyarország Park élményt.

Tegyen virtuális sétát a park honlapja segítségével: www.nagymagyarorszagpark.hu

Share This