Augusztus utolsó hétvégéje nem jelentette a nyári szünet végét az iskolásoknak, hiszen az tanévkezdés idén éppen a hét közepére esik.

Üdülő-, rendezvény- és konferenciaközpontunk mégis úgy döntött, erre a hétvégére időzíti nyárzáró programját, ami szombat délelőttől vasárnap hajnalig tartott.

Az elmúlt szombat nyár végi hangulatban telt a parkban. Az időjárás az előrejelzések ellenére csodálatos volt, az estére beígért eső sem érkezett meg.

Az éjszakába nyúló rendezvényen minden korosztály megtalálhatta a számára érdekes programot. Aki úgy gondolta lóhátra pattanhatott, és az ősi harci eszközt az íjat is bárki kezébe vehette.

A kisebbek légvárban ugráltak, hintáztak, csúszdáztak, vagy szaladgáltak a mini Nagy-Magyarország területén meg megállva, és megcsodálva az egykori emlékművek másolatait. A kreatív játszóház asztalainál játszhattak, és kézműves foglalkozásokon vehettek részt azok a gyerekek, akik elfáradtak. A Kárpátia Étterem és Kávézó, és a „Nem felejtünk” Falatozó a Kárpát-medence ízeit kínálta a nap folyamán azoknak, akik megéheztek, megszomjaztak.

Még világos volt, amikor a bátrabbak mikrofont ragadtak, az énekes- zenés-táncos mulatság hajnalig tartott az erdei falatozónk teraszán.

Share This