Közel ezer vendég – kicsik és nagyok egyaránt – ünnepelte velünk együtt a gyerekeket május 26-án, a Nagy-Magyarország Parkban. A gyereknapi program lehetőséget biztosított a szülő-, nagyszülő–gyermek közötti kapcsolatok erősítésére, az összetartozás és a közösségi élmény fejlesztésére. A gyerekek a közkedvelt, modern játékelemek mellett megismerkedhettek olyan népi játékokkal, mint a zsákban futás, a kötélhúzás, részt vehettek kézműves foglalkozásokon, egy izgalmas sportbemutató keretében barátkozhattak a boksz világával, kísérőprogramként pedig termelői piacunk finomságait is megkóstolhatták.

Hatalmas érdeklődés közepette tartottuk meg azt a minifesztivált, mely igazi családi kikapcsolódásként biztosított különleges történelmi miliőben szabadtéri gyereknapi programokat az érdeklődőknek.

A rendezvényre érkezőknek a közeli Várpalotáról ingyenes buszjáratot biztosítottunk, de sokan érkeztek a régió más településeiről is.

Az óriás felfújható játékok mellett többek között sportjátékok, kincskeresés, arcfestés, állatsimogató, táncbemutató várta a gyerekeket.

A felnőtteket az immár óriási sikerrel működő termelői piacunkon igazi kézműves finomságok hívogatták, de a különleges naphoz igazodva ezúttal vattacukor, édes- és sós pattogatott kukorica is szerepelt a kínálatban. Termelői piacunk tagjai a nap során kézműves foglalkozásokkal is várták a gyerekeket és kísérőiket.

Büfénkben ízletes ételek és italok közül válogathattak azok, akik a gazdag programkínálat nyújtotta élmények közben megéheztek. De működött limonádé-stand is, a felnőttek pedig borkóstoló keretében ismerkedhettek a Kárpát-medence legjobb boraival.

 

Share This