A királyszállási Összetartozás Népfőiskola vetélkedőt hirdet, amely a hungarikumok és nemzeti értékeink megismerését célozza meg.

A játékos vetélkedőre a Kárpát-medencei általános iskolák 7. és 8. osztályában tanuló diákok és felkészítő tanáraik jelentkezhetnek. Egy csapat 3 diákból és 1 felkészítő tanárból áll. Egy iskolából egy csapat jelentkezését várjuk.

A jelentkezés feltétele: az alábbi linken található 25 kérdésből álló feladatlap megoldása:

https://forms.gle/WmHeTdMsMssFnR9Z8  Ha nem nyílik meg a link, kérjük, másolják be a böngészőbe!)

A beküldés határideje: 2022. február 14.

A feladatlap kitöltéséhez, a felkészüléshez az alábbi weblapot ajánljuk: http://www.hungarikum.hu/ A feladatlapot visszaküldők 2022. február 21-ig újabb feladatot kapnak. Ennek megoldásával 2022. március 7-ig lehet pályázni a döntőbe jutásra. A döntő tervezett időpontja: 2022. március 26.

A döntőnek a királyszállási Összetartozás Népfőiskola ad otthont. A szállást és ellátást a Népfőiskola térítésmentesen biztosítja. A vetélkedő feladatai az egyes települési, megyei és külhoni értéktárakba bekerült értékekhez kapcsolódó ismeretekre irányulnak. A díjnyertes csapatok értékes könyv- és tárgyjutalomban részesülnek. A vetélkedő lebonyolításával kapcsolatos kérdéseiket az osszetartozas@nepfokiralyszallas.hu e-mail címen tehetik fel.

Eredményes felkészülést, jó játékot kívánunk!

A program az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

NKA Emberi
Share This