Húsvétkor nem csak kedvező szállás árakkal, hanem bográcsos főzőversennyel, változatos programokkal, ugrálóvárral is várjuk vendégeinket.

Nagypéntek délutánján húsvéti kézműves foglalkozást, ajándék- és dísz készítést, illetve játszóházat tartunk. Nagyszombaton bográcsos főzőversennyel és koncerttel várjuk a családokat. Vendégünk lesz Bíró Kriszti, aki 13 órától interaktív gyermek műsorral, közös zenéléssel és énekléssel készül. A bátrabb gyerekek és felnőttek fellépővé is válhatnak, hiszen lesz karaoke is. A gyerekeknek arcfestés, csillámtetoválás és lufihajtogatás színesíti a programot.

Húsvét vasárnap sem fognak unatkozni a gyermekek. Aki szemfüles és délután bejárja a parkunk zeg-zugát elrejtett tojásokra lelhet a varázslatos Millenniumi szoborkertben és környékén. A rendezvények alatt megtekinthető majd a Trianon Múzeum időszaki kiállítása a park körpavilonjában, és ajándéktárgyak is vásárolhatók lesznek. A „Nem felejtünk” Falatozó és a Kárpátia Étterem is várja a vendégeket.

A szombati főzőversenyre nincs nevezési díj, de előzetes regisztráció szükséges. A csapatok létszáma maximum 10 fő, csapatonként 1.500 Ft-ért biztosítunk tűzifát. Amit adunk: sörpad, asztal, szék, szükség esetén elektromos áram. Az alapanyagokról és a főzéshez szükséges eszközökről a versenyzőknek szükséges gondoskodni.

Share This