Az Összetartozás Népfőiskola és a Nagy-Magyarország Park fontosnak tartja a hagyományőrzést, a népművészetet. Az Adventre készülve a természet, a környezetünk szépsége, hangulata adta az ötletet, hogy felhívást tegyünk közzé.

A magyar kézműves tárgyak nemcsak a Történelmi Magyarország területén, hanem szerte a világon ismertek és rendkívül népszerűek.

A szeretet ünnepe közeledtével novemberben folyamatosan várjuk a kézzel készített egyedi díszeket, adventi koszorúkat. Az alkotásokat kérjük fotózzák le, és töltsék fel a Nagy Magyarország Park Facebook oldalára hozzászólásban a versenyt meghirdető posztunk alá.

A következő lépés, hogy hozzák el hozzánk Királyszállásra az alkotást, amiket naponta 08:00 és 20:00 között tudunk átvenni. A díszekből kiállítást szervezünk, majd látogatóink szavazhatnak az általuk legszebbnek ítélt tárgyra. Aki távol él, akár valamely elszakított országrészből szeretne részt venni a versenyen, természetesen az elküldött fotóval is csatlakozhat, köztük külön díjat sorsolunk ki.

A Nagy-Magyarország Parkban kiállított karácsonyi díszek legszebbjének készítőjét két személyre szóló adventi vacsorán látjuk vendégül Királyszálláson, a Kárpátia Étterem és Kávézóban.

Share This